Een assortiment (eerlijke) chocolade. Dagelijks verse patisserie zoals taart, gebak en macarons. Delicatessen als nougat, marmelades en frivole snacks. Voor bij dit krokante, luchtige of romige lekkers, uiteenlopende theesoorten van Betjeman & Barton of een koffie van Saranne’s ‘Slow Roast’, koffiebonen speciaal voor u geselecteerd. Voor een milde cappuccino, een latte of een intense espresso.

Koffiebakkers staat voor het ultieme genieten. Bezoek ons koffie- en lunchcafé in winkelcentrum de Hovel te Goirle – midden tussen de winkels. Je kunt bij Koffiebakkers terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, overheerlijke vers gebak en de lekkerste lunchgerechten. We streven naar de beste kwaliteit door uitsluitend te werken met verse ingrediënten.

Lekker klimmen en daarna een heerlijke lekkernij van Zoete Moed

Gastronomic bliss from all over the world awaits.

Hou je ook van vers en lekker eten? Dan is Poké and more de plek voor jou. In 5 stappen stel je jouw eigen poké bowl samen.

Voor vele mensen is het ontbijt hét eetmoment van de dag. Geldt dit ook voor jou? Bij Brunchcafé Koppig kun je de hele dag genieten van jouw favoriete ontbijtgerechten. Wij serveren u de lekkerste wafels, pancakes, gepocheerde eitjes en nog veel meer andere gerechten. Met een ruime keuze aan koffies en smoothies maak jij je brunch compleet.

Opzoek naar een lunchroom in Tilburg? Kom dan gezellig naar lunchroom de Proeftuin gevestigd tussen het groen van GroenRijk Tilburg!

“Stop de tijd en vier het leven” is het motto waarmee deze villa is uitgegroeid tot één van de gezelligste plekken van Tilburg. Wij hebben er heel veel zin in om deze traditie met jullie voort te zetten. Vanaf nu doen we dat samen in Villa la Vida: de plek om het leven te vieren!

Allemans is een sociale onderneming en de projecten en maatschappelijke activiteiten zijn afhankelijk van donaties, giften, fondsen en subsidies. Hoe meer mensen ons initiatief ondersteunen, hoe meer leuke dingen we kunnen organiseren en hoe meer getalenteerde Tilburgers we een opstapje kunnen geven.

PureLouConceptStore.nl is een initiatief van Purelou Breda B.V., een eco kapsalon in het Centrum van Tilburg & Den Bosch & Breda. Eigenaresse, Milou de Nijs, is een van de beste Krullenspecialisten in Nederland, zoals terug te vinden op het forum mijnkrullen.nl en dergelijke.