Het verhaal achter de ananas

Ik ben Yvette en I LOVE to bake! Van Caramel shortbread – een echte bestseller – tot verschillende cheesecakes en complete boxen met lekkers; mijn toegewijde keukenmachine en ik draaien het allemaal met liefde in elkaar.

Een oven vol goddelijke creaties die een heleboel mensen blij gaan maken, dat is hoe puur geluk eruitziet. Bakken betekent voor mij dan ook meer dan een uit de hand gelopen hobby waar ik gelukkig mijn werk van heb kunnen maken. Ik kan er mijn complete ziel en zaligheid
in kwijt en die passie zie, ruik en ervaar je!

In 2017 startte ik met mijn shop-in-shop in de Oude IJzergieterij in Tilburg. Inmiddels is het tijd voor the next chapter en opende ik met heel veel trots op 1 mei 2023 mijn eigen winkel in de Fatimastraat 95 eveneens in Tilburg. Ik inspireer en verblijd jullie graag met mijn heerlijkheden die ik allemaal live achter in de winkel voor jullie bak.

Alles stal ik uit in en op mijn zelf ontworpen toonbank – het zoete hart van de winkel. Daarnaast vind je voorin de winkel andere food gerelateerde items, zoals Ecoffee koffiecups en herbruikbare koffiebekers, Wilder Land thee en mijn eigen koffieblend natuurlijk. Ook verkoop ik servies van Urban Nature Culture. Kun je onder het genot van een take-away koffie gelijk je tafelsetting in orde maken!

De winkel is elke week geopend van woensdag t/m zondag en ik werk met een menu dat elke dag wisselt. Hou dan ook vooral mijn Instagram in de gaten voor het menu van de dag. Nu ben ik een fervente aanhanger van het motto ‘Life is short, make it sweet’, maar er staan ook elke dag één of meerdere gezonde opties op het menu. Zo is er voor ieder wat wils.

Verjaardagsfeesten, bruiloften, babyshowers, ellenlange saaie vergaderingen of misschien gewoon een welverdiende traktatie aan jezelf: ik maak er graag een zoet en smakelijk succes van! Kom langs in de winkel of stuur mij een een e-mail of WhatsApp bericht en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Yvette