Taart puntjes

Lekker snoepen op locatie

Villa Pastorie

Tilburg

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven.
En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Poke and More

Tilburg

Have you already been poked?
Hou je ook van vers en lekker eten? Dan is Poké and more de plek voor jou.

Kloffie

Tilburg

Wij zijn Kloffie en wij runnen de nieuwe inhouse koffiebar / lunchroom bij Kringloop Tilburg (de tofste kringloopwinkel van Tilburg). 
Kom gezellig langs, tweedehands koopjes, eersteklas koffie!

Stoom 013

Tilburg

Bij Stoom 013 werken we met biologische producten en ingrediënten, zo veel mogelijk lokaal zodat we het zelf (met de fiets) op kunnen halen!

Bob en Lukas – Stoom 013 Tilburg

De Burgerij

Tilburg

Met een terras aan de straat, een romantische cour met de originele kinderkopjes uit de ‘oude’ Noordstraat, overhangend groen en een fraaie walnoot op de binnenplaats, voelt het bij De Burgerij als in Frankrijk.

Vandijk

Waalwijk

Sinds 1953 hebben we maar één doel voor ogen: het allermooiste van de wereld naar Waalwijk halen om aan jou te presenteren.

Dit doen we in onze winkel van ruim 2750m2 waar wij ruim 150 modemerken voor zowel vrouwen als mannen verkopen. Vandijk blijft verrassen met collecties van bekende en minder bekende modehuizen. Een groot en actueel assortiment van uiteenlopende merken en stijlen zodat iedereen zijn/haar eigen stijl kan creëren.

Koffiebakkers

Goirle

Koffiebakkers staat voor het ultieme genieten. Bezoek ons koffie- en lunchcafé in winkelcentrum de Hovel te Goirle – midden tussen de winkels. Je kunt bij Koffiebakkers terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, overheerlijke vers gebak en de lekkerste lunchgerechten. We streven naar de beste kwaliteit door uitsluitend te werken met verse ingrediënten.

Tante Sus

Oisterwijk

Tante Sus brengt sfeer, heerlijke koffie en thee op elke gewenste locatie. Vanuit de mobiele,  karakteristieke koffiebar bereiden gecertificeerde baristi met passie verse kwaliteitskoffie en -thee voor u.

Heb je deze al geproefd?

Pindakaas

vanaf € 3,50

Pindakaas Crunchy 100% Puur Heerlijk romige pindakaas zonder toevoegingen!

• Geen zout
• Geen suiker
• Geen toegevoegde vetten
• Lactose vrij, Glutenvrij & Vegan

Lemon

vanaf € 19,-

Frisse & romige taart met lemon curd topping & witte chocolade (optioneel)

6 – 8 personen vanaf €19,-
12 – 14 personen vanaf €31,50

• Bevat ei, gluten & lactose

Rainbow Brite

vanaf € 35,-

Zachte kleurrijke taart met 3 lagen en een witte chocolade crème. (natuurlijke kleurstoffen

8 – 10 personen (ruim genomen) vanaf €35,-
15 – 20 personen prijs in overleg

• Bevat ei, gluten & lactose