Taart puntjes

Lekker snoepen op locatie

Tilburg

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven.
En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie: een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Tilburg

Greek American Diner
Comfort food for the whole family!

Probeer snel onze Cake-Shake!
Een heerlijke milkshake gemaakt van #nowaste lekkernijen en taartjes van Zoete Moed!

Tilburg

Have you already been poked?
Hou je ook van vers en lekker eten? Dan is Poké and more de plek voor jou.

Bestel nu jouw taartje

Tilburg

Wij zijn Kloffie en wij runnen de nieuwe inhouse koffiebar / lunchroom bij Kringloop Tilburg (de tofste kringloopwinkel van Tilburg). 

Kom gezellig langs, tweedehands koopjes, eersteklas koffie!

Oisterwijk

FitbyKwi biedt personal training & bootcamp lessen aan bijzonder toegewijde vrouwen in Oisterwijk, Tilburg en omstreken.

Voor de heerlijke Zoete Moed pindakaas kun je vanaf nu ook terecht bij FitbyKwi

Tilburg

Bij Stoom 013 werken we met biologische producten en ingrediënten, zo veel mogelijk lokaal zodat we het zelf (met de fiets) op kunnen halen!

Bob en Lukas – Stoom 013 Tilburg

Waalwijk

Sinds 1953 hebben we maar één doel voor ogen: het allermooiste van de wereld naar Waalwijk halen om aan jou te presenteren.

Dit doen we in onze winkel van ruim 2750m2 waar wij ruim 150 modemerken voor zowel vrouwen als mannen verkopen. Vandijk blijft verrassen met collecties van bekende en minder bekende modehuizen. Een groot en actueel assortiment van uiteenlopende merken en stijlen zodat iedereen zijn/haar eigen stijl kan creëren.

Goirle

Koffiebakkers staat voor het ultieme genieten. Bezoek ons koffie- en lunchcafé in winkelcentrum de Hovel te Goirle – midden tussen de winkels. Je kunt bij Koffiebakkers terecht voor de lekkerste koffiespecialiteiten, overheerlijke vers gebak en de lekkerste lunchgerechten. We streven naar de beste kwaliteit door uitsluitend te werken met verse ingrediënten.

Oisterwijk

Tante Sus brengt sfeer, heerlijke koffie en thee op elke gewenste locatie. Vanuit de mobiele,  karakteristieke koffiebar bereiden gecertificeerde baristi met passie verse kwaliteitskoffie en -thee voor u.

Rijen

Everything Sweet is synoniem aan Wendy Hofman, de drijvende kracht achter het café en de winkel in het Rijense winkelcentrum De Laverije. Wendy wordt blij van een origineel cadeau dat mooi is ingepakt met een inhoud van zoet, koffie, thee of iets anders lekkers. Een glimlach verschijnt op haar gezicht als ze haar gasten ziet genieten van een goede kop koffie, een zorgvuldig uitgekozen taartje, bonbon of een rijk belegde boterham. Dit alles het liefst in combinatie met een gezellig praatje.

Heb je deze al geproefd?

Pindakaas

vanaf € 3,50

Pindakaas Crunchy 100% Puur Heerlijk romige pindakaas zonder toevoegingen!

• Geen zout
• Geen suiker
• Geen toegevoegde vetten
• Lactose vrij, Glutenvrij & Vegan

Lemon

vanaf € 19,-

Frisse & romige taart met lemon curd topping & witte chocolade (optioneel)

6 – 8 personen vanaf €19,-
12 – 14 personen vanaf €31,50

• Bevat ei, gluten & lactose

Rainbow Brite

vanaf € 37,50

Zachte kleurrijke taart met 3 lagen en een witte chocolade crème. (natuurlijke kleurstoffen

8 – 10 personen (ruim genomen) vanaf €37,50
15 – 20 personen prijs in overleg

• Bevat ei, gluten & lactose