Over Zoete Moed

Een kijkje bij Zoete Moed

Mijn passie, mijn leven

Ik stond als kind al met mijn moeder in de keuken om appeltaart te maken. Mama’s appeltaart was altijd de allerbeste!

De liefde voor zoetigheid is daar begonnen en uitgebreid tijdens mijn studie.

De opleiding Food Design & Innovation was dan ook de juiste keuze voor mij, tijdens deze opleiding is het concept Zoete Moed ontstaan. De naam zegt het al, mijn enorme passie voor zoet en de moed om door te gaan, no matter what.

Er werd in 2008 bij mij SLE geconstateerd, een auto-immuunziekte. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om hiermee om te gaan en heb ik vooral besloten om mijn passie te volgen. Mijn keuken is de plek waar ik mezelf kan zijn en gelukkig ben, het geeft me afleiding en is het beste medicijn ooit!

Mijn kers op de taart is om mensen te zien genieten van mijn creaties.

Zoete Moed geeft mij én de energie én de moed om door te gaan.

Yvette